Ski

Benvinguts a l'hivern perfecte

Grandvalira, el domini esquiable més gran dels Pirineus, és un destí en si mateix. Aquí us esperen infinites possibilitats per gaudir de la neu en els seus gairebé 250 quilòmetres esquiables de pistes, entre les quals hi ha una gran varietat de nivells, tant per a principiants com per a avançats, totes perfectament connectades.

Pistes privades

Serras Andorra és l’únic hotel d’Andorra que compta amb pistes privades d’esquí per a debutants, amb els seus remuntadors corresponents, a les què els hostes de l’hotel tenen accés directe i gratuït. Ubicades al costat de l’hotel, aquestes pistes compten, a més, amb un component emocional molt important per al destí: aquest mini complex per a debutants acaba de superar els 50 anys d’història ocupant un lloc especial en els records de la població local. I és que molts andorrans han après a esquiar en aquestes pistes al llarg de la història. Avui és un racó molt estimat pels autòctons, però també per als amants del Pirineu i 100% accessible als hostes del Serras Andorra.

Granvalira

Que Grandvalira transforma Andorra en l’hivern perfecte és una cosa que saben de sobres tots els amants de la natura, en general, i de l’esquí, en particular. Aquest paradís blanc, que aquest any comptarà amb gairebé 250 km esquiables, ofereix, a més d’esquí, nombroses activitats relacionades amb la neu, com ara excursions amb raquetes, heli esquí o trineus tirats per gossos. A més a més, a Grandvalira l’aventura no s’acaba fora pistes. Coneguda pel seu estil de vida relaxat, l’espectacle continua quan cau la tarda en qualsevol dels après-ski que ofereixen tant l’estació com el destí. Tota una experiència d’alçada.

Equipament

Fer check in a Serras Andorra suposa no haver de preocupar-se de res. Això fa que, des del moment d’entrar a l’hotel, tot siguin facilitats: des del lloguer d’esquís, disponibles a la mateixa propietat, fins a la compra de forfets, o la contractació de classes particulars.

Ski room

I com no preocupar-se per res ho inclou tot, el Serras Andorra també compta amb espai de guixetes privades i personalitzades per a cada hoste, on guardar-hi el material d’esquí després de cada jornada. Del pàrquing a l’habitació en un sol ascensor i sense necessitat de carregar res.

next
back